My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

weekends with honey

the last two weekends had been fun; 1st and 2nd March with hanisah, 8th and 9th March with PNB.
weekends with hanisah were sooo packed with activites, two of which I have already blogged: [link]


so,selain pergi syria event dan hijab stailista shooting, kami menjelajah tempat-tempat di london yang
hanisah belum pergi (since she'll be graduating this year), so aku yang dah hampir tiga tahun duduk 
london ni pun tumpang menjelajah sama. dan subhanallah, London is soooo pretty and I've been so
busy with uni workload that I forgot to find some time to enjoy London's beauty. so, thanks hani :)
dan that weekend juga adalah kali pertama aku jejak kaki di tower bridge, one of london's main
attraction yang aku belum pergi walaupun dah berzaman duk sini.







and that weekend jugak agak bersejarah sebab kali pertama aku dilukis oleh caricature artist.
dah lama dah aku teringin nak tengok muka aku dilukis oleh orang lain; but I didn't put high
hope on the resemblance sebab aku tau ianya susah. hahah. dan memang takde rupa pun.
yang syoknya, hanisah kata aku lagi comel dari lukisan tu. ngeh3 *kembang*





don't think you'll read this, but thanks for coming! looking forward to go to warwick again someday,
 insyaAllah. with Intan and musyi, hopefully. sigh....i heart my ky physics girlfriends :) and my ky 
chaletmates too, and housemates, and ky-mates and all my kys girlfriends. and my imperial friends!
aih, semualah :D






7 pendapat bernas:

kak eju...nape dia lukis tak sama ngn muka akak...aciiihh

Jari dia dah penat kot, banyak customer. Hahah

Anonymous

Nak jumpa eju jgakkk.. -anak murid mr siva aka classmate eju :)

Alifah? Musyi? Malin? Atau Dalila? XD

KY physics girlfriends
Chaletmates
Housemates
KY mates
KYS girlfriends

Yeayy I belong to four out five categories =P

eju

tahniah anati tahniah.
nanti dah kerja masuk kategori colleagues pulak :p

Anonymous

musyi la..haha

saja stalk eju haritu <3

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino