My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

2013: A year of priceless life lessons

wah. tak sangka dah masuk 6 tahun dah usia blog ni. dan I must say, blogging is the best
way for me to get in touch with my old-self. to see how I evolved from a silly 'monkey' to
an awesome human being. well, probably not as awesome as the future-eju yet. :))
(sorry eju-in-the-past for calling you monkey. twas just a joke. you were awesome too)


the summary of my life in the past 5 years;


____________________________________________________________


so apa yang boleh aku simpulkan untuk tahun 2013 adalah, 2013 banyak mengajar aku pasal
kehidupan. and kebanyakannya, aku belajar dari mengenali dan mempelajari orang lain. setiap
orang di dunia ni ada kisah hidup masing2 yang sangat membuka minda kita kalau kita cuba
untuk selami diorang dan tidak hanya lihat on the surface. and each person must have amazing 
stories to share. sekecil-kecil beri kucing makan, the values behind the action are what make
 that simple act an amazing act of kindness that we should be amazed at. (eg. I always admire
 how my along ambil kucing kurus keding berkurap dari pasar, hantar kat doktor haiwan, bela,
and after a while the cats turn to be cute and healthy)


so yeah, it was a year of being inspired by others;


kalau nak bagitau semua yang bagi aku inspirations, memang akan jadi panjang berjela lah entri
ni. sebab setiap orang yang aku kenal pernah beri aku life lessons yang diorang sendiri pun tak
sedar. ngahah. so, I'll just point out a few incredible people I discovered from the internet.




Liz Murray: aku pernah tulis satu entri pasal dia ni [link] and her story was incredible.
who would've thought a homeless girl could ended up studying in harvard? she taught me
that nothing in the world is impossible (literally) and that the possibilities are endless.


Ben Underwood: another awesome person who proved that nothing in the world is 
impossible. he was a blind boy who could see with echolocation like bats and dolphins.
 liz murray talked about him in her tedx talk and you can also watch his story here [link]


and if you feel like googling some other amazing people; here are a few names to discover:
Katie Piper, Lizzie Velasquez, Shiloh Pepin, and Haizumawati Jamil (ops :p)

_____________________________________________


kesimpulannya, 2013 had been an amazing year.
jika ditakdirkan panjang umur pada tahun 2014 ni, aku nak teruskan azam tahun2
lepas iaitu: to be better in all aspects of life and to chase that first class honours.
insyaAllah. :)




0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino