My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

Prince Harry at Imperial

so last week, a friend shared a link from 'the tab' on facebook, pasal 'prince harry to visit campus'.
memula cam tak caya, entah2 false rumour je.. but aku & lingwei still register untuk event yang
berkaitan; iaitu CBIS network event. lepas register, the confirmation email sahkan yang memang
his royal highness prince harry akan datang ke campus untuk rasmikan CBIS opening ceremony..
ape lagi. excited habess :D


CBIS ni stands for centre for blast injury studies. diorang ni buat research pasal blast injury due 
to war; the mitigation, treatment, rehabilitation and recovery after injury. CBIS ni partner dengan 
the royal british legion & ministry of defence..which explains why they invited prince harry.


at first I thought this is gonna be a huge event; rupanya event kecikkk je. masa talk ada around
50 je yang pergi dengar, and masa opening ceremony ada la dalam 80-100 people (tetibe ramai).
but still less than I expected.








yes, we were so close. lol.
tapi dia sibuk berdiskusi dengan orang2 penting.
 so setakat ambik gambar dia as a background pun jadi la..xD
he's cuter in person. looks so much like his brother :)

0 pendapat bernas:

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino