My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

raya aidilfitri 2013
Raya Day 1:
tahun ni keluarga along dengan alang beraya kat rumah mertua.. angah pun sebenarnya, tp
keluarga mertua angah dekat je dengan rumah ni, so every year boleh sambut serentak kat
dua2 rumah. so sebab tu la gambar raya cam tak ramai di dalamnya. ahaha

mom, dad, sistah, and anak2 angah

fav part of raya: asking for forgiveness and duitraya-giving

the girls

berlakon je cam tgh gelak

angah's eldest son


Raya Day 2:
harini duk rumah je sebab tetamu datang tak putus2 dari pagi sampai malam. and kakak ajak
tolong buat cupcakes untuk hantaran cousin bertunang, tapi aku malas, so aku tolong tulis sikit
je. and ada kek extra, akak kata nak buat angry bird utk anak2 buah. so aku pun join main
dgn fondant, lalu terhasil lah angry bird kening tebal;


Raya Day 3:
turned 22 today. akak belanja tengok wayang, citer percy jackson. percy dah kurang hensem lepas
dia membesar but still handsome dan buat aku syok sepanjang hari. went window shopping afterwards.
no pic of the day cos i feel old and wrinkly

Raya Day 4: 
cousin's engagement ceremony. kekawan skolah rendah ramai yg datang sebab geng dengan cousin.
aku dah x rapat dgn diorg sbb lepas skola rendah aku trus masuk skola asrama. so ni baru the first
 time jumpa balik selepas ten years. it was... awkward. taktau nak cakap apa. nama diorang pun x 
berapa nak ingat. malu jah -.-

bawak kamera lens portrait so x nampak full

lihatlah ketinggian gua. i outgrew everyone

bergambar dgn anak2 along jap

0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino