My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

salam perantauan

pagi tadi ada orang yang tak kenal bagi mesej kat my youtube account;

'Gambar you keluar salam perantauan. cantik pemandangan itu.'

lalu aku pun punye la excited nak cek surat khabar.. ingatkan dia silap orang sebab baru je
 beberapa hari lepas aku hantar, takkan dah keluar dah? sekali tengok rupenye betul. heheh xD




2 pendapat bernas:

salam akak, saya bakal ke kyuem and target nak imperial.. so i really2 admire akak yg dah ada di imperial.. course apa ye ?

wslm. :)
course civil engineering

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino