My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

retisss skang :p

luls. jakun aku tengok diri sendiri masuk tv. xD


beberapa bulan lepas, masa cuti easter, mara hostel ada ajak join 'film project'. ingatkan project ape,
rupenye untuk rancangan Sis kat tv9.. so pagi tadi, dapat la aku ajak family tengok sekali. ahahaha..
bukannye nampak muka pun. asyik pandang tepi je. luls


nak upload video, tapi nanti takut quota internet habes. so, letak gambar je la..
oktober nanti, lepas dpt internet laju baru I upload video eh, para peminat sekalian.. kehkeh xD







rasanya minggu depan aku ada muncul lagi. sebab ada scene keluar shopping untuk raya.
xtau la dia masukkan ke x scene tu. klu nak tengok, hari sabtu next week, 11pagi, bukak ler tv9 :))


ps: dulu masa kecik2 ada masuk kuiz pintar kat tv1.. tapi tak tengok pun sbb xtau bile dia siarkan -.-

0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino