My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

of air kelapa

yeyyy harini dapat minum air kelapa fresh xD
air yang paling sedap di dunia. nyums. 


sapa yang belum pernah minum air kelapa straight from kelapa, you're missing out.
kalau beli dekat pasar malam, selalunye penjual dah campur banyak air kosong dan air gula.


dekat london, aku selalu mengidam air kelapa. sampai la satu hari ni, aku discover 'vita coco', brand 
air kelapa yang agak popular. bila baca review ramai yang kata "it tastes the closest to coconut water". 
sekali beli, cehhh rasa macam air nenas pun ada. cam pelik gile rasa dia. org kata rasa dia varies sebab 
it comes from different coconuts. the second time beli pun rasa pelik jugak.



satu hari ni, aku tengah shopping kat sainsburys (kedai runcit macam tesco), lalu terjumpa la air
kelapa dalam tin.. tengah promosi 2 tin 5 ringgit (1 pound) so aku pun beli la.. ha.. ni baru la rasa
air kelapa.. tapi air kelapa tua, siap ada cebisan isi kelapa keras.. best.. aku selalu beli air ni,
rasanya ada la dekat nak 50 tin aku beli sepanjang aku duk sana. worth the money. 





0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino