My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

summer tix

ok, alhamdulillah saya dah beli tiket flight balik ke malaysia untuk cuti summer.
tapi tapi tapiii, saya mungkin kena naik flight sengsoranggg this time sebab kawan saya belum confirm
nak beli tarikh sama ke. tapi macam lain flights je nanti. oh noooo camne niii saya takuttt nak naik flight
sengsorang.. especially kena transit 7 jam kat doha... dari pukul 12tengah malam sampai 7 pagi.


so ni apa yang saya beli: Qatar Airways

27 June, 4pm - from London Heathrow
28 June; 8:45pm - sampai kat KLIA

29 Sept, 9:10pm - from KLIA
30 Sept; 9:15am - sampai kat Heathrow


saya tau konfem takde sape nak balik tarikh ni, & konfemm xde sape pon yg baca post ni.
tapi nak post kat facebook segan pulak aihh. ok la tanya je lah kat sini konon2 mcm ada yg baca;
kengkorang yg duk UK, pleaseee jom balik sama2? :'(


hmph.
takpelah.
bile lagi nak get out from this comfort zone?
kalau roomie boleh survive balik sesorang, i can do it too.
*gulp*

________________________________

update: okey dah ada geng menyahut seruan. ahahha xD. dah x cuak dahh. weee.
5 bulan je lagi, portdicksonnn wait for meee. on another note, kena tingkatkan usaha
study supaya pass semua subjects so that takya kena risau pasal tukar flight date :S
2 pendapat bernas:

hehe terasa nak mengomen pulak :D

insya-Allah okay je kalau balik sorg2. summer lepas pun, kite balik dari prague-dubai-kl dan balik semula ke prague sorang2. alhamdulillah. just be alert dgn terminal mana, gate mana semua tu :) just be careful jugak la sbb nanti masa transit tu sorg2, tak dapat nak take turn tidur, jaga beg dgn kawan :D

mekasih amanina atas nasihat dan komen :DD

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino