My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

tahi ayam

aku ada masalah. :S


ok, orang yg kenal aku mungkin dah faham yg aku ni sgt la hangat2 tahi ayam.
selalu ter-minat something sampai jadi passionate gile, sampai asyik terfikir pasal 
benda tu hari2, until one point, minat tu hilang secara tiba2. 


dan sekaranggggg, aku ter-minat 3D drawing pulak dahh =_= 
semalam tengah tensi sebab lecturer bagi email pasal coursework feedback utk overall class
performance, and aku yakin markah aku teruk. T.T so aku pun ambil pensel and sketchbook
untuk lukis something. terfikir la plak nak try 3D drawing sebab pernah ternampak gegambar
yang cool gilosssss macam yang kat bawah ni ha;


nampak real gile kan?


so I did. tapi aku punya cam tak real sangat la. mungkin kalau aku lukis pisa tu lagi panjang
and tangkap gambar dari tepi, mungkin akan nampak lagi ke-3D-an nyer tu.



 and tetibe timbul satu rasa minat yg membuak-buak sampai asyik terfikir2 nak try lukis lagi
bagi nampak real. tapiiiii... aaaaaa.. next week ada test T__T susah aaa camni. nak study pun
asyik tertoleh-toleh pandang sketchbook. hmmph. so harini aku kena paksa diri sendiri study
tiga tutorial, and besok study lagi dua. kalau nak melukis, kena habiskan target study dulu.


oh, and i'm gona update my art blog- karyaeju.blogspot.com more, iA.
been neglecting it for a looooong time already.



0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino