My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

salji :)

Alhamdulillah, tercapai jugak hasrat nak merasa salji lagi :')
and alhamdulillah, mara hostel dekat dengan hyde park, so boleh tengok pemandangan snow yg
sangat sangat sangat awesome. bak kata sorang kawan ni; terasa macam masuk kat Narnia :)


amazing tak cemana burung2 ni boleh tahan sejuk? SubhanAllah..


the magical land of hyde park~




sukaaaa sangat salji :') <3 <3
0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino