My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

Taylor Swift @Westfield

aku dah lama dah follow twitter and facebook taylor swift tapi dulu aku tak la minat dia sgt..
kekadang je dengar lagu dia. tapi sejak album red keluar, aku download sume lagu baru dia
and suka gileee semua lagu. this past two weeks mmg asyik ulang2 lagu album red dia je.
and i started to like her a bit :) aku siap cakap kat roommate aku, nabilah, klu ada concert,
tak nak artis lain, nak gi taylor swift punya jer.


sekali isnin lepas, tetibe ternampak facebook post from taylor swift kat news feed, saying that
she's coming to westfield london and everyone can be at the event 'cos the tickets are FREE. :DDD
tickets are in the form of wristbands and westfield will be giving 'em out starting from 7am on tuesday.
concert tu plak start pukul 6pm.. ada 2500 je wristbands yg available.


so aku terfikir nak gi tunggu from 3 or 4 pagi sebab from facebook, ramai yg ckp nak tunggu waktu tu.
tapi bila fikir2 balik, paling gila pun dalam 500 orang la yg tunggu time tu, so we still have chance if
we go at 6am.. so the next day, kitorang sampai kat westfield at about 6.20am sebab terlepas the
 first train. itupun dah ada dalam 200+ orang kot yang tengah beratur..


manusia2 yg beratur kat depan kitorg



we got our wristbands at 7.40am so it wasn't really a long wait. :) 
lectures pun sempat je pergi.. 


pink wristbands!



dah habis lecture, balik rumah, bersiap, terus pergi westfield balik and solat maghrib dalam fitting room.
and terkejar2 ke 'the atrium' sebab kena sampai before 5pm. sekali rupanya kitorang dapat duduk kat
kawasan yang paling depan!! :DD berbaloi gak la sebenarnya keluar rumah pagi2.. 


waiting for taylor swift


tengok betapa ramainya orang kat atas.. 
diorg dapat wristbands kaler lain sbb dtg lambat.


Taylor swift sangat cantik.. :D lagi cantik dari dalam her music videos.
sebenarnya dia datang untuk rasmikan 'Christmas lights' in westfield. sambil2 tu, dia
perform tiga lagu.. 30 minit je dapat tengok dia, but her performance was reaaally good.


 'we are never ever getting back together'


'love story'


'red'


the guitarist from her music video


lepas dah habis, ada fake snow jatuh dari langit.. :D


jumpa fadia and nad!


all in all, it was a great night :)

0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino