My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

autumn photoshoot

kawan aku, lingwei suka ajak photoshoot untuk setiap musim.. tapi last year punya spring 
photoshoot tak jadi sebab angin kuat sangat sampai 20+ miles per hour. kitorang dah la pakai kain 
masa tu. terpaksa duduk je pegang kain sebab takut terangkat. it was really embarrassing. hahah


so kalini, lepas cek weather, wind speed, sume tu, barulah boleh tangkap gambar cantik2..
tapi masih fail gak la bab2 posing ni. hahahhaha.. bajet nak pose baling daun, tapi muka
pulak yang kena lindung dek daun. lols


FAIL.




sukaaaa sangat burung2 kat hyde park.
pernah tengok cerita 'home alone' tak? bile tengok makcik kat bawah ni, teringat kat
 the woman dalam cerita home alone yang suka bagi makan kat burung tu.


and favourite pic of the dayyyy.


mungkin sebab muka lebar sangat, bila tutup muka baru nampak comel. keh2


0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino