My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

of Bond and Aidiladha

Skyfall Movie Premiere

selasa lepas, masa on the way jalan kaki ke uni, tetibe tengok belakang uni ada cam pagar. ingatkan
ada parade ape ntah.. rupenye, ada skyfall premiere dekat royal albert hall, so the red carpet extended
until sebelah uni kitorang.. apa lagi, after kelas je terus pegi tengok. ramai gile orang berpusu-pusu. 
diorang ni datang dalam pukul 6.30pm camtu.. seb baik sempat nak maghrib. hahah


daniel craig aka james bond di celah2 tangan orang


ni heroin dia kot? entah la. haha.. tapi cantik ah minah ni


Aidiladha

so malam raya, aku balik dari uni lambat sebab kena shooting video untuk project, so tak dapekla den
nak poi takbir raya kat malaysian hall.. balik2 je masak rendang kat dapur. meriah la, ada kawan masak
kuah kacang. sampai pukul 2 baru tidor.

inai untuk raya haji (utk charity week actlly.) mak cakap buruk


rendang ayam.. nampak tak menyelerakan tapi kekawan aku makan licin :))


nasib baik letak cili sikit je sebab kekawan chinese cakap still ada rasa pedas. hahah..
sambut raya haji masa lunch break je ngan ling wei.. kelas habis pukul 4 ptg, lepastu
pulak kena sambung video project. but alhamdulillah, it was a fun raya nonetheless :)

from lingwei


0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino