My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

9 bulan lagi
3 bulan bercuti kat malaysia dah pun berakhir.
kena tunggu lagi 9 bulan, baru leh jumpa family balik T.T


aku rasa aku lagi sedih nak tinggalkan family this year berbanding last year.
mungkin sebab last year aku sedih bercampur excited, tetapi this year i already knew what awaits
 me in london, so sedih tu tidak dapat di-balance dengan any harapan. if that makes sense.


tapi, alhamdulillah, new life isn't as bad as how i'd imagined it to be.
gonna update on that later :)

0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino