My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

Year 2

Alhamdulillah, aku boleh teruskan 2nd year oktober depan :)
tapi keputusan aku takla hebat pun, sebab aku mengaku aku study last minute untuk exam.
time cuti easter pun main2 je banyak. siap langgan website movies and banyak buang masa. isk2.
i know i didn't do my best, tapi alhamdulillah, dapat rezeki ni dari Allah :')


so, next year, aku janji kat diri, nak blajar sungguh2 dari awal bukak uni lagi, insyaAllah.
lagipun next year, exam ada 6 papers je (unlike this year, 9 papers), and banyak markah coursework
and projects.. so.. memang kena fokus handred persen dari awal sampai la exams. i ken du dis!


1st class honours. not impossible. insyaAllah

0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino