My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

telur cicak


terjumpa telur cicak kat sebuah lubang di dalam rumah seminggu/dua minggu lepas. ada tiga ketul.
amek dua, tinggal seketul. sebab nak tengok macam mana cicak menetas and camne rupa baby cicak.
tak sabar. berapa lama lagi eh kena tunggu? o.O



lepas diorg menetas, aku nak jaga and bawak gi london and biar diorang breed dengan cicak london
dan bina spesies baru, cicak bermata biru maybe? tapi mak tak bagi, so maybe aku nak lepaskan dalam
hutan je. mungkin family dia yg kat dalam rumah ni pun akan tergerak hati untuk berpindah ke dlm hutan.
0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino