My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

plan masa cuti
3 bulan cuti. sama ada bermanfaat atau dibazirkan. aku tentukan. 
tapi aktiviti aku terhad dekat dalam rumah je.. so, klu nak kerja ke, volunteer ke, join 
program ke, agak susah disitu.. jadi plan masa cuti aku setakat ni cuma aktiviti2 berikut;
________________________________________

1- Melukis

beberapa hari lepas, aku baru dapat tau hadith sahih pasal tak boleh melukis lukisan ber-roh..
so, aku dah pun stop lukis potret muka orang dan binatang..aku try lukis gambar2 pemandangan lak.
mungkin later aku biasakan diri lukis gambar2 bangunan dan structures berkaitan civil engineering.


2- Menjahit

tengok ateeyqa asmadi menjahit baju, cam seronok je.. cekidout-[link]
so aku pun try la menjahit guna mesin jahit yg dipinjam dari kakngah.. mmg seronok :))

dari seluar..........., jadi handbag:



3- Membaca, menulis, dan belajar guna useful software

tiga aktiviti ni aku tunda dulu sampai la result keluar isnin depan. sebab buat masa ni aku tengah
nervous, so takde mood nak buat benda2 yang lebih serius. tapi 3 aktiviti ni la yang lebih bermanfaat
untuk masa depan aku, but wait till next monday...... cuak >.<


so.. basically itu je la plan untuk seluruh cuti aku..
so pasni aku update blog karyaeju lak untuk projek2 melukis dan menjahit
0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino