My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

£1 per mile :)

selama ni aku merungut kena jalan 40 minit pergi balik imperial setiap hari..
tapi sekarang, aku tak sabar2 nak start jalan kaki ke imperial! kenapa? sebab dengan 
program 'Samsung Hope Relay', setiap kali aku jalan 1 mile, samsung akan donate 1pound
per mile for charities. awesome kan? :'D tapi, yang duduk kat UK je boleh join.. if you are, 
here's how you can participate:


kalau anda ada iphone/android, download app yang bernama 'Samsung Hope Relay',
download your photo, and start running! (aku jalan je, bukannye lari pun. ngehehe).
yang paling comel, kepala korang akan diletak dekat video orang berlari. comel gabann.
kalau nak tengok aku nyer video, gi la stalk facebook aku. tekan play dekat "i've just 
done a run for the samsunghoperelay" tu. serius cute.


here's more details about it:



on another note, minggu ni aku tengah ada revision week. next monday baru start exam.
serius cuak. dah dapat email dah pasal result keluar on 9th july. and kalau fail, kena buat
 appointment dengan head tutor pasal the options available. cuakkkk. mohon doakan 
kejayaan sy. & all the best kepada semua yg tengah exams. <3

1 pendapat bernas:

Salam kunjungan maya. Singgah berlayar dri Lautan Rabbani.
Moga Allah kasih. :)

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino