My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

exam mode: on
beberapa hari lepas, aku gi warwick and birmingham untuk jumpa hanisah & intan.
ya, disebabkan itulah nawaitu utamaku, maka, masa dihabiskan dengan hangout dgn diorg lah.
tak tangkap gambar sgt.. so, tak leh la nak buat travelog.. tapi sronok ah duk ngan diorang.
klu jadi roommate hari2 pun aku x kisah. :) secara overall nye, warwick bagi aku macam ala2
seremban la.. banyak kilang jual kereta.. pastu jalan pun besar2.. macam kat malaysia..
birmingham plak sangat unik dan cantik.. macam masuk ke negara europe yang lain.


so sekarang ni, keje aku, bertapa dalam bilik sampaila uni bukak balik.
bercakap pasal exam, aku dah khabaq yang aku ada 9 papers.
pastu ada 2 project weeks. 


7-11th May: Surveying Field Course
14-18th May: Revision Week
_____________________
21st May: Computational Methods
23rd May: Mechanics
25th May: Structural Mechanics
28th May: Energy & Infrastructure
30th May: Fluid Mechanics
1st June: Geotechnics
6th June: Environmental Engineering
7th June: Mathematics
8th June: Materials
_______________________
11-15th June: Design Week II


pastuuuuu balik mesia on 22nd June! weehoo. tak sabaw. :D
0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino