My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

2011: penuh pengalaman


i know, i know, it's already february 2012, tapi aku terlupa nak buat summary pasal 2011!
setiap tahun aku ada buat entri summary, so macam, dah jadi rutin; & rasa rugi kalau x buat.


2008's summary [link]
2009's summary [link]
2010's summary [link]


so, here it is, my 2011's summary. untuk dikenang masa dah beranak cucu nanti.
pengimbasan kembali tahun 2011: tahun penuh pengalaman. :D

_________________________________________________________

JANUARY
-the awesomest physics trip to sunway lagoon. rindu plak kelas mr siva. heh


FEBRUARY
-sweetest victory; volleyball sapphire against topaz.
-2nd pic; gambar yang aku edit masa tengah berangan nak gi imperial college :)


MARCH
-nothing interesting. bulan ni sibuk study and stalk imperial seniors on facebook. luls


APRIL
-event 'living green' kat ky. ky dah mula ada pondok2 dan pokok2 yang cantik
-menang 'queen' and menang game musical chair masa ladies night. sweet memories :)


MAY
-last time naik komuter from tanjung malim to seremban
-teacher's day+ college's birthday celebration.


JUNE
-merdeka from Alevels
-prom a.k.a farewell dinner.
-sleepover at ateeyqa asmadi's
-graduation day


JULY
-first reunion with ex-ky at portdickson. luls. baru sebulan berpisah da reunion xD


AUGUST
-dapat result. angah belanja bukak puasa :)
-raya. tolong mak buat bisnes kuih ros.


SEPTEMBER
-kenduri doa selamat untuk aku. hee. bersama kenduri doa kesyukuran. utk kakak yg dpt ijazah
-berangkat ke london. nangis cam nak banjir portdickson tuh. heheh :')


OCTOBER
-seniors yg baik hati bawak jenjalan kat london utk biasakan diri.
-berkenalan dengan new friends. my gang; lingwei, azzura, chong, nicholas :)


-charity week by islamic society. kutip derma at ealing street;
-and charity week dinner at royal college of music


-bawak intan and hanisah jenjalan skitar london.
-nottingham games. represented imperial for batu seremban tetapi kalah di tangan oxford. luls


NOVEMBER
-raya haji with kyuem and kys family :)


DECEMBER
-reunion with my best buddies at spain :)

-masuk rumah patung lilin (madame tussauds) and rumah hantu (london dungeon)

_____________________________________________________

may 2012 be a better year for all of us :)

2 pendapat bernas:

it is funny because you say may 2012 n i thought MAY 2012

eju

luls xD

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino