My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

Olympic and Westfield Trip

video pasal perjalanan aku and Ling Wei ke olympic site dan westfield shopping centre.
video ni bosan je.. just a compilation of the videos i captured during the trip. :)




this is how olympic stadium should look like:


and this is how it currently looks like:


semenjak dengar talk dari the director of olympic infrastructure masa semester lepas,
kitorang set our expectation high, sebab dia kata olympic stadium dah siap.. and dia tunjuk
gambar cantik2 dalam slide presentation tu. sekali datang, tengok, haih.. hampa je.. lol.
semoga sempat la diorang siapkan tempat ni by July.. lols.


2 pendapat bernas:

tak sama macam yang die tunjuk ke?? nanti cantiklah tu :)

eju

hahah.. tensyen je sebab dia cakap da siap..:p aah, x lama nanti cantikla kut..

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino