My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

mari berjiwang



video ni dibuat untuk suka suki sahaja. harap maklum. hahah xD
yang sebenarnya saje je nak compile my favourite movie scenes dengan lagu katy perry tu
for fun, tapi tertimbul la pulak idea untuk narrate video ni.. saje bagi the mood jiwang tu.keh3
almaklumla, besok dah start kelas balik... dah takde masa nak berjiwang camni. luls

5 pendapat bernas:
Anonymous

i like this REALLY MUCH

comel gilaaa, can i share this on Facebook pleaseee :p

insyaallah :) sebab tu daripada sekarang kena doa dgn Allah and mintak dapat jodoh yang baik. ameeen.

eju

lol. share on facebook? sila la klu dpt bg manfaat kat pmpuan2 yg lain :p

ewwww!!

eju

HAHAHAHHA XD

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino