My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

ini kisah saya


hahahah.. ok, saya memang takdak keje. video ni di-compile secara random dan diceritakan
secara random sewaktu saya dalam bilik tengah bosan2. so sebab tu la suara macam berbisik
sikit sebab segan kalau orang bilik sebelah dengar. and..., no, i'm not that lonely sebenarnya.
cuma skarang tengah cuti lagi, so, tak jumpa kekawan, so bosan gile duk bilik je..


and i don't like my voice. so mute this video if u wanna watch it. :p

5 pendapat bernas:

oh man, i really miss that girl in d video!!!!!!!!!!! pandai la eju wt video..hehe..anyway, be strong my dear!!! u are never alone bcoz Allah is always by your side..if ade pape usrah ke eju join la kt sne..widen your network of friends beside bole bncg2 cne nk improvekan diri to be a better muslimah!! so that one day kte bole takluk andalusia blk!!!!!!! (tbe2 comment terpanjang plak) hehe..=))

eju

i wish.. haha.. eju duk jauh la dengan org melayu lain.. huhuh.. 2nd year la baru cari rumah or tempat yg dekat dgn kawan2 sume =)

Anonymous

eju.u r my idol-bhah

that is a nice video.

eju

bhah: awww :)

huba2: lol..sorry i used the some of the videos :p

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino