My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

minggu terakhir

minggu ni adalah minggu terakhir aku di malaysia utk tahun 2011.
perasaan bercampur-baur. rasa eager nak explore dunia baru, tapi
takut keseorangan and sedih nak tinggalkan family tersayang.


Alhamdulillah, semalam dah dapat courier Visa.
chest x-ray pun dah buat semalam. tinggal meningitis vaccination je.
x-ray buat kat klinik kerajaan, while vaccination buat kat klinik swasta.


& berdasarkan pemerhatian semalam, surprisingly, service yang diberikan
kakitangan klinik kerajaan jauh lebih bagus dari klinik swasta.
semua orang kat klinik kerajaan friendly dan service sangat cepat.
tapi kat klinik swasta tu, sepanjang aku menunggu, ada dua orang naik
angin sebab lambat sangat and mula marah pekerja kat situ.



masa tgh menunggu giliran. mak kata muka abah macam penyangak
pastu ktorang gelak terkekek-kekek sama2. that moment was beautiful =)


so, jelaslah menunjukkan bahawa semua benda kat dunia ni same je,
ada kelemahan, ada kebaikan. yang dilihat baik ada juga buruknya,
yang dilihat buruk, ada juga baiknya.. kan kan? =)

0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino