My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

minggu terakhir (3)
it's tomorrow!


besok akan menandakan sebuah sejarah dalam hidup aku dimana besok adalah kali pertama
aku naik kapal terbang & menjejakkan kaki ke negara omputeh. waaahh cepatnye masa berlalu.


all my bags are packed, i'm ready to go~


flight aku MAS 002, 25 september pukul 11:40pm di KLIA,
dan akan mendarat di heathrow, london pada 26 september pukul 5:50am.


tadi baru je check-in online dan pilih seat tepi tingkap.. seat aku jauh dari seat kekawan lain.
so nampaknya aku akan duduk sebelah stranger. mintak mintak laaa dapat dok sebelah stranger
handsome. at least takdela bosan sangat flight 14 jam tu. kehkehkeh..


perasaan? bercampur baur. aku pun tak pasti apa perasaan aku skarang.
yang penting, aku takutt aku tak pandai buat kawan baru.. aku ni da la jenis pemalu.
lagi2 lidah ni da lama tak berpintal cakap english. waduh! moga cepat dpt biasakan diri.


doakan aku ya.. =)

3 pendapat bernas:

Haha..slmt terbang eju.. ummu ritu pn dpt dduk tepi tgkap n dkat dgn mamat beladayg nsem.lol.

gudlak di negara orang, jangan tinggal solat..hihu

Eju. May you have a blessed life over there, InsyaAllah. Take care, friend.

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino