My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

minggu terakhir (2)

semalam pergi ke lowyat. barulah aku tau bahawa lowyat tu sejenis mall. selama ni aku
ingatkan lowyat tu macam deretan kedai2 macam jalan tar tu. haha... so, agak jakun la
tengok bertingkat-tingkat semua jual barang elektronik je. macam2 pilihan sampai
rambang mata.


so, pulanglah aku dgn anak-anak elektronik yg baru. semuanya kaler pink, yaww!
terima kasih la dekat pnb.. kalau tak, tak merasa la aku guna vaio. hee..=')


menerai webcam pinky lappy



harini pulak setelkan hal-hal bank. ingatkan nak buat travellers cheque. lalu aku pun pergila
dari bank ke bank cari travellers cheque. semuanya kata takde/dah takde. semua bank kat PD
dah jenguk dah, semua takde. lalu pergi la kat seremban. pun takde jugak!


sebut je apa nama bank.CIMB? Maybank? Alliance? Standard Chartered? Public Bank? u name it.
semua aku dah pergi jenguk and tanya.. semua geleng kepala bila tanya psl travellers cheque


last skali aku pergi kat HSBC.. ada, tapi kena ada bank account. and kalau nak buat
account kena buat joint-account dengan parents and kena ada offer letter.
PULAK DAH. offer letter aku kat portdickson. gile ke nak patah balik =.="


so... kesimpulannya, kesian la kat aku and family aku yang ikut aku.
waste time and petrol je. last2 gi jusco beli baju sikit. barang2 rempah tak sempat beli.


so, besok mau setel barang2 kecik macam rempah2 masakan, sabun2, dan lain2.
dua hari je lagi sebelum terbang menggapai awan. ='D

0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino