My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

dipermudahkan =D
Alhamdulillah, urusan visa telah dipermudahkan.
bayangkan,aku datang wisma MCA tu pukul 10.30, siap 11.59. sejam stengah je!
itupun sebab appointment aku pukul 11. boleh je kalau aku datang pukul 11.
bapak cepat kan? tak macam yang dibayangkan daripada berita yg didengar.
maybe sebab dah tak ramai orang yang nak buat visa time ni..=)




buat visa dengan hanisah. terjumpa arvind, ashee, sheikh, nad, ecah, & almaz.
harap-harap lah visa tu dapat disiapkan dengan berjayanya. moga takde apa2
masalah dengan documents or anything =S amin!

1 pendapat bernas:
This comment has been removed by the author.

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino