My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

buat tips and kyra

torsobotlah kisah anok-anok daro dari nogori sombilan yang tersosat samo-samo dolam
chalet yang samo. disobabkan anok2 daro ni la hidup den kat kyuem tu teraso gombiro jo.



buat cik tipah tak tertipu, dan syakirah hips don't lie;
thanks for giving me the memories that i'll cherish forever =)

semester 1
2nd semester

3rd semester

4th semester

alumni


(tolong baca dengan nada sedih)
thanks gile ouh. korang banyak support eju. dengar cerita2 eju. share makanan.
tengok movies together. teman gi dining hall, cafe. kira dengan nasihat-nasihatnye,
tipah sebagai fashion advisor. teman balik naik ktm. teman shopping kat tanjung malim.
teman naik basikal gi makan goreng pisang, teman snap gambar.. aihh, semuanyalah.
pendek kata, dua tahun duk satu kolej ngan korang, tak pernah la eju rasa lonely..


& skarang korang dah kat ireland. ='((
nanti eju kat ceruk sana.. dah takde chaletmate macam korang. ade luqman muscom je..
serius oh, camne oh nanti? T.T maybe nanti jumpe kawan baru omputih, tapi,
mungkin tak seseronok mcm berborak dgn kawan2 dalam mother tongue sendiri. kan?


oleh itu, janganlah kite putus contact.. sbb nanti klu eju rasa lonely eju gi la stalk fesbuk korang
& conteng wall ye? please? huuu... okey da banyak membebel. nanti jumpe lagi di lain hari..


semoga berjaya jadi dokter dokter berkaliber =)
selamat berjuang di ireland. bestfriends forever!


oh, tak lupa juga buat ain ishak, taemin, durra, ummu, (ade lagi ke yg tertinggal?) kat nun sana..smoga bjaya =)

4 pendapat bernas:

thnx eju! eju bila flight? taemin kirim salam. =D

eju

wslm =D kem salam balik. eju fly 25th sept..

miss u too eju..=')

assalamualaikum eju :)
haha..kira tgk balik post2 lama kat wall fb kira, then stumbled upon this. huhu..what a memory <3

hope eju kat london happy and sihat in shaa Allah :)

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino