My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

kesilapan UCAS


petang tadi, tibalah akhirnya surat confirmation daripada UCAS. Alhamdulillah
surat ni cam penting gile ah bagi aku, sebab imperial tak kasi offer letter sebab
imperial ni environmental-friendly. so surat ni je la yg aku bergantung harap.


tapi pelik, surat aku tu tebal semacam.
rupa-rupanya ada surat orang lain terlipat sama =.="
surat milik Mr. AT Wangsatimur from Jakarta, Indonesia.




gimana ni dong?
dekat surat tu cuma ada UCAS personal ID dan alamat dia.
kalau aku gi pos, konfem la sampai lambat. mungkin september baru sampai.
kesian la dekat anak pak wangsatimur tu. mesti dia tertunggu-tunggu.


so, aku plan untuk search nama dia kat facebook.
before tu, teringat lah pulak yg aku ada join imperial freshers group..
so, aku pun buat la announcement.



dan *wooosh*, dalam seminit je aku boleh track siapa mr AT tu.

so, kesimpulannya, facebook is awesome. thanks doh mark zuckerberg.
kalau x, sampai kapanpun enggak bisa ditemuin. hahah

3 pendapat bernas:

saw ur name in the paper today.. NST Learning curve.. :p

eju

yeke? tipulah lol.. kat paper tu tulis pasal apa?

senarai pelajar KYUEM yang dapat sambung study... huhu

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino