My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

check list


semalam pegi ky ambik statement of results dengan atiqah, tipah, kira, &
tiffany. seronok bile jumpa cikgu2 balik. semua cikgu senyum lebar bila
jumpa.kenangan melihat wajah2 gembira tu, adalah PRICELESS. =')
__________________________

so, untuk persiapan buat visa dan persediaan untuk terbang;
banyak jugak yang dah selesai. Alhamdulillah. Allah permudahkan urusan =)

passport. done.
grads card. done.
visa photo. done.
statement of results. done.
visa online application. done.
photocopy everything & certify em. done.
_____________________________

esok pulak ada perjumpaan dengan tan sri PNB, by malam ni
kena hafal nama penuh beliau. lol. & moga esok boleh selesai
urusan2 yang lain, supaya dapat beraya dengan tenang.
termasuk 'shopping raya-the final round'. hahah =)


"Things that go downward will run themselves,
things that go upward have to be pushed"
-University of Hard Knocks

3 pendapat bernas:
Quraisyia Talib

Eju tumpang tanya jap.

What documents did you certify and who certified them?

Thx. :)

eju

i just photocopied all the certs yang dapat kat ky, birth cert, ic, passport, n statement of results; just in case kalau orang visa tu mintak. mr azman yang certify =)

Quraisyia Talib

Thx eju =)

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino