My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

lost in austen

sudah sekian lama saya tak mengikuti any drama bersiri sebab malas nak gi
tengok tv masa kat kolej. source of entertainment sy cuma movies, movies, movies.



selepas cuti sebulan kat rumah ni, saya mula gila drama balik.
malam jumaat 'stanza cinta', malam ahad 'tahajjud cinta', malam isnin 'juvana',
petang weekdays 'kahwin masal', dan yg paling sy suka stakat ni;



'Lost in Austen', every wednesday, 4pm, channel 735



cerita pasal seorang gadis modern yang terperangkap dalam plot novel
'Pride and Prejudice', dan mengubah cerita novel tersebut. gile cool kan?
skarang ni baru masuk 3rd episode. silelah tengok! bagus untuk listening skills
sebab takde subtitle. kehkeh



awwh, comelnyee diorang =)


the super charming mr bingley *,*

kalaulah saya boleh masuk dalam cerita2 novel dan fairy tales;
alangkah indahnyaa! ='DDD

0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino