My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

Journey of a Muslim (JOM) 2011

pagi sabtu, sy bangun pagi dengan rasa makin sihat.
lalu mak pun tanya, "dah ok? nak pergi kem tu tak?"


lalu saya didatangi 2 pilihan. pergi atau tak?


boleh je kalau nak trus stay rumah, tp bila fikir ilmu yg akan dapat dekat
pre-departure camp JOM tu, dan betapa banyaknye advantage klu pegi,
sy gagahkan diri untuk berkata 'ya'. lalu kelam kabut lah sy bersiap
dan sampai di sana pukul 9.


awkward gak ah, sebab diorang sume dah taaruf hari jumaat. sy baru
nak mula hafal nama. so, 1 perkara yg sy ketinggalan dr JOM adalah
untuk memecahkan ais antara sy & groupmates. sempatlah borak sikit
dan kenal2, tp ais tu tak sempat pecah habis. =(


tp Alhamdulillah, mereka semua peramah & kakak fasi semua baik dan
sgt helpful. & yg paling berharga adalah ilmu yg sy timba kat sana.
tak rugi pergi, walaupun terlambat sehari. =)


sisters from ky =)


abil, kawan kys =)


harap2 keputusan exam meluluskan sy utk fly
& jumpa mereka semua kat UK pulak. insyaAllah. amin..! =)


1 pendapat bernas:
abil

eju!!!!haha abil br bekesempatan menjelajah blog eju..lawa nye blog...n comel mcm eju...haha ;p

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino