My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

indahnya flora


Subhanallah. betapa cantiknya pokok-pokok bunga yg saya tengok kat floria
putrajaya sabtu lepas. gambar2 yg kitorg snap semua cantik2. rasa macam
ada dekat dalam fairy tale. terasa mcm princess yg berjalan-jalan kat garden
tunggu prince charming. wahh =') (kebelakangan ni sy sgt suka berangan)




oh well. once in a while je kluar jejalan.
most of the time kat rumah ni terasa macam banyak buang masa.
berangan, tido, makan, buat kerja rumah sikit, baca buku sikit, internet sikit,
facebook pun skadar tengok perkembangan semasa org lain tanpa terasa
keinginan utk bersosial. i'm starting to feel like a loner, losing sociability.



even blog saya ni pun sy update sekadar terasa nak membebel pasal diri sendiri.
bukannye ade orang nak baca pun. kehkeh. tp, iyelah, dah bosan kan.
nak tido, awal lagi ni. baru pukul 10.45pm.



tapi, sy sedar, inilah masenye utk 'enjoy' sebelum kluar results.
sebelum kena fikir pasal menyambung pelajaran.
masanya untuk.. lakukan perubahan. 'transformasi', bak kata pm kite.
=D


projecting towards a better eju. insyaAllah.

0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino