My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

the most exciting week

#Selasa: sleepover at ateeyqa asmadi's house

lepas tipah, kira, & nura habis paper biology, kitorang trus naik komuter ke ukm.
atiqah amik kitorang dari stesen, rehat2 sekejap, & malam tu pergi main bowling kat alamanda.
ni 1st time sy main bowling. terkial-kial gak ah nak baling bola. dah la orang kat sebelah power,
asyik strike je. lama-lama, sy dapat momentum, dapat strike sekali. sronok gaban. hahah =)
pasni kena belanja diorang sume kat cafe x)

________________________________________________

#Rabu: Girls day out

disebabkan malam selasa sy, tiqah, & nura tido pukul 2 lebih sbb tengok movie 'the 4th kind',
driver,cik atiqah pun lena dibuai mimpi. so ktorg jalan2 dulu sekitar taman perumahan dia
& ceroboh masuk dalam padang golf. pastu gi shopping kat times square. sume excited gle
shopping sampai lupe nak snap gambar. tp xpe, pengalaman shopping dgn korg da tersimpan
dlm memori =)

______________________________________

#Khamis: quality time with family

uzma dah pandai merangkak! & kucing along dah beranak 4 ekor!
whoah, banyak betul improvement selama sebulan saya x balik rumah. =)

_____________________________________________

#Jumaat: prom!

pakai GPS pun boleh tersesat nak cari hotel sheraton. hahah..
masa tengah2 sesat, kluar pulak lagu maher zain-insyaAllah. memang sesuai sgt lirik dia,
"insyaAllah u'll find your way" dengan situasi kitorang. hahah. lepas da jumpa hotel sheraton
keluar pulak lagu 'alhamdulillah'. unusual coincidence! =)


makanan2 dia sumpah sedap especially the cheese cake. aduii rugi betul tak tapau.
seronok bertangkap gambar dgn tipah, tiqah, nura, im, durra, & finaz. sume pandai pose =)


i'm seriously gonna miss u girls =)


next up: kem rohani PNB, 13-15 June. semoga kem itu seronok. amin!

5 pendapat bernas:

i am so gonna miss u too eju!!!!!

Anonymous

syok ny depa..

eju

tips: aww =DD

anon: syok gaban =DD

nur

nanti nak amik suma gambar2 tu eju!!!

eju

sapa nur ni? nura ke? waaa ada blog tak khabaq!!

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino