My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

the final week (ep 1)
#13-15 June: Kem ketrampilan diri & rohani PNB

kem ni jauh lebih baik dari apa yg saya bayangkan. especially tempat penginapan & the food.
sangat awesome. & pengisian dia pun menarik. tapi bak kata ustaz pnb tu, "yang kami beri
hanyalah 'tools', yang boleh melakukan perubahan adalah ANDA sendiri". =)



#15 June: Sapphire Farewell Party

sampai ky pukul 8 malam tu, trus siap2 nak pegi new block pukul 8.30. speech pun pakai
hentam je. sy harap sgt2 lepas sy tinggalkan ky, the juniors ingat benda2 positif je pasal saya
& the other seniors as well. =)


thanks for the memories.

0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino