My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

blind dates

bagi saya, peperiksaan ni ibarat 'blind date'.
sbb kita tak tau macam mana rupa paper yg kita akan jumpa nanti.
dan bila nak jumpa, hati rasa berdebar-debar. ;)



kata intan pulak, "orang nak pergi berperang, dia gi blind date plak".
intan cakap exam tu macam peperangan. intan memang mcm tu. ganas. hahah


musyi punya perumpaan lagi takleh blah.
peperiksaan ibarat 'nak gi kahwin'. masa exam, kahwin dgn paper.
lepas kluar result, tu kire macam exam paper tu dah beranak. =.=
_______________________________________


walau apapun persepsi kita terhadap exams,
yg penting, kita dpt hadapinya dgn baik. results tu lain kira.

buat masa ni.... KITA ENJOY! =DD (gaya nora danish)





post exam plans?


ahh macam biasalah. tengok movies, cuci setiap pelosok chalet,
cam-angel-ing di setiap corok kyuem, naik basikal, sleepover, shopping,
prom, parti sana sini, & benda2 common yg lain yg dpt anda fikirkan.


tapi ada beberapa projek yg luar biasa yg sy nak buat.
nak tau ke? ok ok nanti sy update pasal projek2 tu. klu taknak tau pun sy update jugak =)
3 pendapat bernas:

ejuts, candlelight dinner jgn lpe..haha..=)

ala..ter'miss' plak amik gmbar td.. sejuk sgt dlm hall tu smpai lupa sume plan..sori eju..

tips: mestilaahh.. plan kemuncak tu =p

musyi: ahhh rugi rugi =p

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino