My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

unpredictable life

siapa sangka kalau tiba-tiba datang buaya besar menyerang,
atau maybe tsunami menenggelamkan pakcik yang sedang berkayak ni?


'life is not predictable'.


dua tahun lepas saya tak pernah predict akan masuk kyuem.
tiga tahun lepas, saya imagine diri saya kat intec, doing a levels, tajaan jpa, course architecture.
well, plan saya bertukar 180 degrees. dan saya sendiri yang decide untuk tukar plan.


hari ini, saya selalu bayangkan diri saya kat imperial.
sebelum tidur, saya berangan. hari2 saya tengok gambar imperial.
dan tiba-tiba saya terfikir, "macam mana kalau.... tak jd kenyataan?"
(which of course, minta dijauhkan, sebab kalini saya serius takkan tukar plan kalau dpt)


tapi.. life is unpredictable kan?
expect the best, but be prepared for the worst. =)


0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino