My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

last time naik train

jumaat lepas, hari terakhir saya naik train dari tanjung malim ke seremban.
kenapa hari terakhir? sebab pasni dah takpayah balik naik train dah sebab dah habis belajar A levels =D
cepat betul masa berlalu. seingat saya, macam baru smalam saya type entri ni-[link]


jom ikuti pengembaraan kami pada hari istimewa ini~


singgah post office tanjung malim.
menunggu giliran selama lebih kurang 20 minit.


jalan sejauh lebih kurang 1 km ke stesen tjg malim. terlepas train awal.
kena tunggu train pukul 3.55pm. bergambar dengan muka berkilat.



comel kan diorang ni?


konon-konon candid



train sampai 5 minit awal. ada sorang budak lelaki mengorat saya dan tipah.
yes, kami terpikat! dia sangattt comel dan tembamm. kitorang main cak-cak =)



itulah dia. pengalaman terakhir naik train tjg malim-seremban.
tak tau lah camne saya nak survive another 1.5 months tanpa balik rumah.
skarang pun dah homesick ='( mak, abah, jaga diri baik2. i love u mom and dad

2 pendapat bernas:

heeee.

good luck, best ek dah nak habis belajaa?
lepas nih cont trmpat lain plak. heee.

eju

tenkiu..mestila best =D tp kena sambung degree pulak

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino