My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

aku ke yg salah?
aku ke yg salah? aku ganas ke?
nak kata ganas, aku rasa aku ni lemah lembut sopan santun orangnye. =.='


tapi nak buat mcm mana. semua benda kat dunia ni hak milik Allah.
dan Allah dah tarik balik kesenangan barang2 elektronik kepunyaan aku. =')
jadi x hairanla se-careful mana pun aku guna, barang2 ni rosak jugakk. hmph.




bye-bye sony ericsson. u're cute, but we're not meant to be together.
(harap2 warranty card belum hilang.belum sampai setahun gune benda alah ni =.=")


so dekat ky ni, dah approximately 5 barang elektronik rosak.

1- kenwood iron
2- samsung charger
3- samsung phone
4- canon digital ixus angah
5- sony ericsson phone.


='))
__________________________________


btw, doakan aku A level exams.
tlg maafkan semua salah silap aku ya..
paper aku start hari rabu ni,.11 may, 20 may, 23 may, & 2 june.
semoga aku tak ter-distracted sangat dengan semua dugaan luaran ini. =)

2 pendapat bernas:

all the best for your exam!

eju

thanx =)

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino