My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

rempit jap

beb, wa risau ni beb. wa ade exam khamis depan. further math applied, bhai.
lu tengok la bawah mata wa da macam kungfu panda da ni. geng2 wa ramai tegur wa punya mata lebam gile baba, wa malu, lu paham ak?


wa rempit2 guna stail superman pun wa x merasa lagi terbang btul2 punye beb.
wa nak fly ke UK beb. wa xnak merempit seumur hidup. nanti sape nak bagi anak laki wa makan?
ckp pasal rempit, wa da lama tak merempit naik basikal gi beli goreng pisang kat lembah beringin ni beb. wa tau xde kaitan, tapi wa saja nak khabaq.


smalam wa tengok maharaja lawak, beb. wa gelak sakan part sepah. terer bhai, lawak diorang memang kaw2 punye. lagi2 part 'gajah duduk' tu, wa gelak sakan pasal bapak wa pakai kain pelikat jenama tu. wa rindu bapak wa dengan mak wa. rempit pun dalam hati ada taman, beb.


ok wa nak sambung stadi.
akhir kata,
patuhi had laju di jalan raya. chaw lu~


p/s: member wa cakap ayat wa x cukup mantap agi. ni bikin wa panaz ni. wa ganaz beb. nanti wa bawak geng samseng wa, paris the cat, shing2 the teddy bear. ada brann? =pp
0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino