My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

my house
deary bloggy,

esok last paper saya menandakan berakhirnya trial exams. tapi bukan itu
yg sy nak cerita skang ni. asyik cerita pasal studies jek, isk, bikin tensi. nak
cakap pasal house. bukan rumah kat portdickson tu, tp rumah kat kyuem. sapphire =)


actually secara jujur, sy rasa bersalah sgt tak dapat pergi housetrip.
yelah, i've been looking forward for housetrip since last year lagi. housetrip enjoy gile kot =)
tapi cukup lah utk sy bgtau yg sy ada masalah kewangan. semester ni byk kena spend duit.


ape2pun, read my tweet!


saya rasa saya sgt jujur di twitter. sebab sy tulis on-the-spot apa yg saya rasa.
and since sy x berfikir sebelum menulis di twitter, maksudnye, apa yg ditulis datang dr hati =)
(cehh..jiwang plak aih. geli den. lols)


cakap pasal bangsawan, paper A levels saya habis awal. 2 June. so dalam lebih kurang 2 minggu left before leaving kyuem, saya akan cuba tolong sapphire stakat mana yg mampu utk bangsawan =) oh, and not forgetting, saya tengah cari calon untuk menurunkan pokok warisan kesayangan sapphire ni =)



show your spidey spirit juniors! u might be the next 'penjaga
pokok warisan' after four generations. pali>herman>haq>eju =)

macam lah diorang baca blog sy. lols. ok lah, tatatititutut...


p/s: don't be so judgemental lah. kalau x tahu masalah sy, jgn terus pandang serong lah kan.
2 pendapat bernas:
QT

My last paper finishes on the 2nd of june too! You'll handle props, I'll handle the technical dept! :D May Sapphire wins Bangsawan next year! Redmption much =))))

eju

sapphire's gonna win bangsawan 2011!! or at least, best technical & best props & backdrops ;) hihi!

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino