My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

layang2 dan A&W
harini ada event 'living green' kat kyuem.
walaupun saya x faham ape kaitan main layang2 dengan living green, tapi xpe, layannn~
saya x main pun. tengok dari jauh sambil melayan perasaan melihat layang2 bterbangan =)
ini gambar2 random yg sempat saya snap.


tak banyak sgt layang2 di langit.


saya nak jadi macam layang2 ni. tersenyum menggapai langit =)


teringat zaman kanak2. aduhai.


tolong menolong menerbangkan kite =)


picnic bersama chaletmates =)



bukan senang nak dapat makan A&W kat kolej di tengah hutan highway ni. =)
satu je yang saya kempunan. sepatutnya ade van datang bagi free milo, tapi takdepun.=(


7 pendapat bernas:

mana layang2 kau?

a.kay

best gilaaa!!!!

eju

faiz: aku x main.. (dah tulis kat 1st paragraph)

a.kay: A&W mmg best gilaaa!

eh. typo. aku nak tanya., mana layang2 fevret kau.? :P

eju

yelatu typo =p
layang2 smiley tu.. (obvious kot di gmbar kedua)

a&w satu!!!

eju

a&w da proses dlm perut jadi warna coklat pekat da. nak? =D

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino