My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

sayonara bloggy

saya rasa sudah tiba masanya untuk blog ini menghembuskan nafas terakhir..
dek kerana, saya rasa, saya perlu mengorbankan salah satu benda lagha di internet ni.


terfikir nak deactivate facebook macam yg dilakukan kebanyakan kawan2 sy,
tapi, sy x sanggup pulak sebab saya suka stalk orang utk mengetahui perkembangan semasa.
almaklumlah sy ni selalu ketinggalan bab2 hot goss.. =p
lgpun, nak keep in touch dgn kawan2 skolah lama..
oleh itu, sy buat keputusan untuk delete blog ni.. =)


jadi, kepada readers-kalau ada, (yang saya tau, anati hari2 bukak blog ni)..=p
sy masih lagi ade blog 'karya eju', yang lebih saya sayang. jadi klu nak follow, follow la yg itu..
dan kepada yg dah link blog ni kat blog mereka, boleh lah remove.. =)


blog ini akan mati esok petang,
jumaat, 24 Mac 2011, 3.00pm


8 pendapat bernas:
Anonymous

jangan :(

anati

Perasann =.=

Tapi haihh, jangan lah delete. Biar je lah dia as it is, kalau eju malas nak update pun. Haha.

tah eju.. kenapa nk delete? biar jela.. xpyh update.. nnti dah free pas bes A level, bolehla kembali semula. =P

laaa... xpayah delete, itu suma perasaan anda saja kononnya blog/fb ganggu ko skarang, buat bodo mcm superstar yg hawt kt holiwood tue ckup ermmm~ yg pasti jgnn dlete

klu mls sgt. private kan lah. syg lah content eju. byk kowt =))

eju don'tttttttttttttt :(

americanpie

true, janganla delete...sayang kot..jgn update ur blog sudah...

like if u deactivate facebook, u will not be deleting it, just deactivating it....nnti bile2 nak gune fb semula, u can simply activate it back...

same goes to ur blog, klu eju delete ur blog, all the contents will be deleted as well...ur stories,ur life yg dah penat2 eju write about it once upon a time ago...

klu eju delete, nnti habis a levels...terasa nak luah perasaan, teringat eju the nerd punye blog yg dah takde...brla terpkr "knpla ak delete dulu..."

plus sian ati n almaz yg stalk blog eju tu! hehe

awww thanx sume =)

masalahnye, eju x dapat tahan, mesti rasa nak update je hari2. especially time exam. hahahah x))

ok la, rasenye blog ni x mati, dia koma je..(as in=private) hahah

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino