My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

new baby =)

saya ada adopt anak angkat baru.
nak tau sape? jeng jeng jeng..


DOMO-KUN!! =DD



comel kan dia??
masa sy bawak balik domo-kun, si kecik domo-chan hepi betul. diorang serasi.
gembira dapat satukan diorang =)


kepada shing2 & samy the teddies, cing2 the dolphin, dan paris the cat,
yang terpaksa ditinggalkan kat ky sebab kereta x cukup seats,
korang dah ada family member baru! tak sabar nak satukan korang, one big happy family =)
jangan lupa pesan eju, jangan bukak pintu kalau orang tak kenal datang tau. take care guys
xoxo

4 pendapat bernas:

dorg suma pgil eju, eju je ehh? kenapa bukan mama ke sis ke?

eju

eju je.. muda sket. i xsuke org pnggil i kakak, u know...=p

huk huk..new baby?? :)

eju

haah. nape batuk? =p eju beli sndiri tau..

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino