My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

love songs
sebagai seorang nerd yg banyak menghabiskan masa di dlm bilik,
sy dengar lagu utk hilangkan bosan. tp bila dgr playlist yg sama ulang-ulang
pon bosan gak. berapa kali shuffle pon lagu-lagu sama je ulang balik.


lalu saya try dengar radio.
klu radio omputih, pening pala dengar lagu2 clubbing yg music kuat dan lirik x senonoh.
tapi ada satu radio omputih ni, dia mainkan love songs aje. dah la x banyak iklan, dj x kuat bebel.


RED FM late night love songs!
104.9 fm. sunday-friday, 10pm-1am
i like...! semua decent english songs yang sesuai untuk mood study =)
try lah. serius, best2 lagu dia. layan jiwang habis~

3 pendapat bernas:
fi

whoa!!!
kite serupa.
late night love songs aje tiap2 malam..hehe
*tapi kalu dengar redfm sambil study subjek baca2 mmg tak masuk owh!!lg2 MS

eju

yeke? high 5! ade geng =D
nasib baik eju amek subjek semua kire2, enjoy je jiwang smbil buat math. haha =D

nizam

sy pun ske dgr la...
dr matrik lg..smpai la kt u ni..
tiap2 mlam dengar..hehe

today's best music..=)

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino