My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

laif
merindui saat ini.


tapi, of course taknak ulang balik. sy kini selesa meluangkan masa spenuhnya dalam bilik.
biarla juniors pula yg merasai pengalaman memalukan menari depan org ramai.(bg yg pemalu mcm sy. hahah).


semalam ada tiga budak mesej sy "eju kat mana? nak jumpa boleh?"
sy reply. "i am ALWAYS at my chalet"


kihkih. rasa macam takde life. x)
tapi, bak kata intan, "pergi la KFC, nanti dapat sos life"
=.="


btw, 'life',sy rasa depends kepada individu tersebut apa maksud 'life' bagi dia.
study all the time dalam bilik tak bermaksud xde life kan? bagi sy, as long as u have friends around u, and people who will always be there for u, & mereka slalu buat anda gembira, then, itu maksudnya anda ada life. =)


btw, goodluck kpd spideys utk dikir barat & dance competition 2011 =)
the stage is yours!


3 pendapat bernas:

hmm..cmtu ea plak intan..
pgi kfc amik sos life byk2..
;)

eju

lawak gle kan? eju gelak sampai tersembor air liur masa tu

nseb bek trsmbor air liur je cik jemah..
kalau yg lain2 pn tsmbor jgak.. aihh.. =_="

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino