My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

jejak imperial

saya tak tau apa mimpi saya arini, tiba2 saya stalk imperial students kat facebook, from one profile to another. mula2, rasa excited gaban tengok gambar2 diorang, rasa macam nak jadi one of them. nakk sgt rasa how it feels like being an imperial student.


pastu sy rasa bersemangat gile.
mata saya dah rasa panas dan berair2 sebab dibakar semangat membara.


lalu sy tengok mutual friends diorang dengan sy ada ramai, dlm berbelas2 orang.
sy pun terfikir la nak add diorang ni. pasal nak dapat aura. one day i might meet them, insyaAllah. lagipun, orang2 kat facebook ni main add je kan? pasal sy tengok ramai je org yg sy tak kenal add sy.


lalu saya pun tekan butang add.


x sangka lah pulak sampai za'ba, senior kys sy yg currently in imperial message sy.
pastu ada kawan KMB sy tulis kat wall sebab terkejut tgk sy add dua senior KMB dia.
aiseh malunyeeeee =.=" mana nak letak muka ni. x pasal2 sy jadi perbualan beberapa budak imperial. mesti diorg fikir 'apesal budak ni eksaited sgt gi add kite?'. haha. malu2


pengajaran: jangan jadi terlampau random di facebook.

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino