My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

freaking out!

eju, bangun! bangun! it's time to get freaked out!



2 weeks holiday. trial exams coming up. <70 days before A level exam
tengok lah paper physics dan further math sebelah menyebelah. alahai.


null hypothesis: i will concentrate more on my further math than my physics
alternative hypothesis: i will give an equal attention to both subjects


nak guna chi-squared test ke, t-test ke, z-test? yg penting, saya nak reject null hypothesis.
sy rasa physics saya sangattt terabai ='( mungkin sebab further banyak sgt bagi
question papers yg susah2 sampai saya lebih cuak on further.


saya harap usaha saya akan oscillate sampai capai natural frequency and undergo resonance. saya perlukan tahap usaha maksimum. takmau undergo damping masa cuti T.T


tapi kalau daya usaha dan results tak equilibrium, nak resolve mcm mana?


eju ± (imperial college london) i


nampaknya setakat imaginary sajelah. manusia hanya mampu merancang..Tuhan tentukan.
yg penting sekarang, usaha di tahap infinity.=) doakan saya! plis!
5 pendapat bernas:

hmm..sme la kte..ble pkir blik.. physics mmg dianaktirikn..

eju

kan.. sian budak tu

ambik kau. sekali terms terms physics dia pakai. memang aku takpaham la. -.-"

comey emoticon tu. nak jugak.~ cari katna ek.? :P

eju

hahahha.. org yg best je boleh paham =p

emot dr photoscape jek.

a.kay

coool gile.

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino