My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

syukur =)

bak kata kawan2 saya,
eju tersengih je arini. =D


ade rupe tak?


Alhamdulillah..


memang sy hepi,
tapi bila kawan2 saya pun tersengih-sengih sambil cakap,
"kitorang pun tumpang gembira untuk eju"
sampai diorang boleh terhenti buat soalan mechanics sebab asyik tersengih
sampai habis kelas, itu yg buat saya rasa extra happy & terharu =')


sy suka sangat classmates ielts sy.
musyi, intan, hanisah, shikin, ecah, dan tiga orang jejaka pingitan,
dgn mr murali yg agak sporting, saya rasa enjoy stiap kali kelas ielts.
everytime masuk kelas tu, ade je benda yg kelakar.


thanx semua =)


& special thanx to tipah sebab bagi tips untuk speaking test.
memang terbaik. tanpa tips tipah, mungkin saya kekal di band lama. =)


weee =) *masih tersengih*

2 pendapat bernas:
fifi

huhh~
penat je ak bace dr atas smpai bwh..
eh, mcm mane results ielts? habaq laa kak oii..

eju

hahah.. malu la, public sgt letak kat blog..tanya la personally klu jumpa =)

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino