My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

selera malaysia

tadi saya pergi shopping makanan.
bukan pizza hut, bukan kenny rogers, bukan kfc, bukan secret recipe.


tapi makcikpasarmalam's recipe.
ooh, rambang mata! rasa nak beli je semua.
saya beli otak2, roti boom, cucur udang, kopok lekor, semua singgit sejenis.
dengan samurai pizza, perisa black pepper.


saya dah agak da yang saya takkan larat nak habiskan semua.
cacing-cacing dalam perut pun dah kenyang dah kena sumbat mcm2 makanan.
selebihnya jadi rezeki kawan2, dan kucing comel yg mengiau-ngiau kat luar chalet.


kesimpulannya,
saya rasa buncit.
dah tak macho dah takde six pack. =.="


p/s: bosan.

0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino